marți, 3 aprilie 2012

Personalitatea in functie de zodii

Zodia este un alt reper dupa care personalitatea umana poate fi definita. Astfel, vom lua cunostnta cu trasaturile cele mai importante pentru cele 12 zodii in parte.
Berbecul-este o personalitate activa si dinamica; o fire comunicativa si generoasa.Printre calitatile sale se remarca energia fizica de care dispune din plin, independenta, curajul si cinstea. Ca si defecte se remarca impetuozitatea, graba, pripeala si agresivitatea.
Taurul-este o personalitate fascinanta, iradiind frumusete fizica si mentala; o sensibilitate atragatoare insa privata de afectiune si o inteligenta interesanta. Nativul taur se naste cu o constitutie fizica normala insa trebuie sa fie atent la dieta sa deoarece exista tendinta de ingrasare. Calitatile sale principale sunt loialitatea, tenacitatea, stabilitatea si rabdarea. Cea mai puternica drinta este bunastarea, comfortul material. Ca si defecte se remarca incapatanarea, tendinta de a deveni posesiv si materialist.
Sagetatorul-are ca si calitati personale cinstea, generozitatea si viziunea. Cea mai puternica dorinta a sa este sa-si largeasca orizontul. Defectele sale sunt optimismul exagerat si generozitatea pe banii altuia.
Gemenii-sunt firi foarte comunicative, cu agilitati mentale si capacitati remarcabile de asimilare acunostintelor. Defectele nativului sunt barfa, superficilaitatea, cuvintele jignitoare si raceala in informare.
Racul-sunt caracterizati de sensibilitate, dorinta de a ocroti, tenacitate. Racii sunt familisti convinsi iar dorinta acestora este sa aspire spre o familie perfecta. Defectele sale sunt sensibilitatea excesiva si pesimismul.
Leul-are calitati de lider inascut, siguranta de sine, generozitate si creativitate. Cea mai puternica dorinta a sa este sa fie in centrul atentiei, sa fie luat in evidenta. Ca defecte se pot remarca aroganta si vanilitatea.
Fecioara-este tipologia omului modest, obiectiv, meditativ avand in acelasi timp capacitatea de analiza, meticulozitate si puteri vindecatoare. Cea mai puternica dorinta este sa fie util, sa fie realizat. Defectul sau este spiritul critic exagerat.
Balanta-caracteizata prin diplomatie, tact si farmec personal aspira spre dragoste si armonie sociala. Accepta usor compromisurile si poate fi indecisiv. 
Scorpionul-este caracterizat de loialitate, hotarare, curaj. Dorinta sa arzatoare este sa transforme. Este o fire hotarata, rafinata si curioasa. Defectele sale nu il pun intr-o lumina favorabila: gelozie, spirit razbunator.
Capricornul-este o fire cu simtul datoriei, detine capacitati organizatorice, preseverenta si rabdare. Dorinta sa este sa preia conducerea, sa administreze. Defectele nativului sunt pesimismul, starile depresive si materialismul exagerat.
Varsatorul-detine o capacitate inetlectuala remarcabila, calitati de comunicare si capacitatea de a intelge notiuni abstracte, pasiunea pentru stiinta. Defectele sale sunt vizibile: idei fixe, spirit independent si atitudine distanta.
Pestii-sunt firi sensibile, detin capacitati paranormale, sunt dominati de altruism. Cea mai puternica dorinta este iluminarea spirituala. Ca si defecte se remara pesimismul si preferinta spre anturajele rele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu